STUDIEPRAKTIK
Praktikant til administration.
Har du lyst til at gøre en forskel for unge med psykisk sårbarhed – og kan du se dig selv i en rolle, hvor du arbejder administrativt med at understøtte driftsopgaver og processer i vores sekretariat og lokalforeninger? Så er du måske den praktikant til administration og procesudvikling, vi søger!
Start: August 2024
Ugentlig arbejdstid: 30-37 timer
Ansøgningsfrist: 5. maj kl. 12.00
Læs mere nedenfor
Se alle praktikstillinger
Praktikant til administration
Som vores praktikant i administration vil du arbejde med en bred vifte af administrative opgaver, som understøtter sekretariatets drift samt udviklingsopgaver og administrative processer i forbindelse med rekruttering, screening og onboarding af frivillige. Du vil også komme til at løse andre opgaver i dialog med din teamleder.
Eksempler på opgaver:
- Optimering af organisatoriske processer, strukturer og procedurer.
- Understøtte praktiske og logistiske opgaver ifm. events og projekter.
- Bankadministration og driftopgaver i lokalforeninger.
- Håndtering af HR-relaterede opgaver, herunder rekruttering, onboarding og offboarding af frivillige og ansatte.
- Opdatere medlemsdatabase og trække medlemstal.
- Svare på henvendelser fra frivillige og samarbejdspartnere på sekretariatets mail og telefon.
- Stå for eller hjælpe med sociale arrangementer o.l. i medarbejderteamet, herunder afholdelse af månedlig "successkål", hvor vi fejrer organisationens store og små succes'er.
- Dokumentstyring, mødeindkaldelse og mødereferater.
- Andre ad hoc administrative opgaver,
Om dig
- Du er i gang med en relevant uddannelse, der giver dig mulighed for at få praktikken meritoverført.
- Du har stærke evner ift. organisering og struktur og tænker procesorienteret.
- Du har lyst til at arbejde med administrative opgaver og 'sætte ting i system'.
- Du kan både arbejde selvstændigt og sammen med mange forskellige mennesker.
- Du er initiativrig og imødekommende i din tilgang til frivillige og kolleger.
- Det er en fordel, hvis du har et indblik i frivilligt foreningsarbejde
Vi ønsker at fremme et trygt arbejdsfællesskab, hvor man får lyst til at løbe med bolden, og du passer derfor ind i en udviklingsorienteret og tillidsbaseret arbejdskultur. Derudover skal du kunne lide det tætte samarbejde i en lille organisation, hvor vi hjælper hinanden på tværs af opgaver og ansvarsområder.
Praktikperioden
Vi sørger for, at din praktik bliver tryg og lærerig med feedback. Praktikperioden løber i udgangspunktet fra august 2024 til slutningen af januar, men hvis du har bestemte præferencer, så lad os vide det. Der er fælles opstart for alle praktikanter d. 12. august.
Arbejdstiden aftales nærmere og er som udgangspunkt 30-37 timer om ugen. Vi er naturligvis fleksible i forhold til eksamensperioder samt hvis du har brug for at følge fag ved siden af. Praktikken er ulønnet.
Arbejdspladsen
Du bliver en del af et ungt sekretariat med 7 ansatte, heraf 2 studentermedarbejdere. Vi holder til i rare og lyse lokaler på Svend Aukens Plads 11 i København, som også bliver dit faste holdepunkt. Derudover har vi 16 lokalforeninger rundt om i landet. Du bør påregne noget rejseaktivitet til de lokale ungefællesskaber i starten, så du møder og lærer vores frivillige bedre at kende.
Yderligere info
Hvis du har spørgsmål angående praktikforløbet, er du velkommen til at kontakte projektledere Kristine Lindemark på 81 11 68 60 / kristine@sindungdom.dk eller Selina Hemme på 53 74 73 00 / selina@sindungdom.dk.
OM SIND UNGDOM
SIND Ungdom er en landsdækkende ungdomsorganisation. Vi arbejder for et samfund, hvor ingen unge står alene med psykisk sårbarhed, men møder forståelse og får støtte til at genvinde troen på sig selv og fremtiden.
SIND Ungdom har i dag 16 frivilligdrevne lokale fællesskaber rundt om i landet. Her kan unge, der oplever psykisk sårbarhed, mødes og være noget for hinanden, præcis som de er. At blive mødt med forståelse og omsorg af andre unge hjælper de unge til at se på sig selv på nye måder, føle sig mindre alene og få det bedre med sig selv.
SIND Ungdoms sekretariat organiserer fællesskaberne og uddanner de frivillige. Herudover arbejder vi for at nedbryde tabuer om psykisk sårbarhed blandt unge gennem debat, oplæg, podcasts og undervisningsmaterialer.